KONTAKT


Systemisk fænomenologisk
Familieopstiller

Doris Elisabeth Fischer

Klinik Djurs
Flintbakken 4
8410 Rønde
 

og

Vestergade 12
8444 Balle (Ebeltoft)
Tlf. 24 64 92 04

doris@familieopstiller.dk

 

Doris E. Fischer er født i 1962 i Lindau/Sydtyskland, er systemisk familieopstiller, pædagog med efteruddannelse i talepædagogik, familieterapi (Kempler), kropsterapi (Bodynamic) og musikpædagogik.

Hun kom til Danmark i 1986.

2001 - 2005 boede hun sammen med sin familie i Tasiilaq, i Østgrønland, hvor hun arbejdede som lærer og rådgivningslærer på en grønlandsk folkeskole.

Doris E. Fischer er forfatter til bogen "Ordblindhed - et særligt talent" og har mange års erfaring i arbejdet med børn med forskellige vanskeligheder.

Hun afholder kurser og uddannelse i familieopstilling i Danmark, Skotland og i Tyskland.

Doris startede med at bruge Familieopstilling i 2000. 

I 2009 har hun oversat Bert Hellingers nye bog "Die Liebe des Geistes" til dansk ("Hellinger Sciencia") og udgivet bogen i sit eget forlag.

I 2011 udgav hun sin egen bog om familieopstilling, som hedder "Forviklinger". Bogen er udgivet i eget forlag: Forlag Familieopstiller. Se under BØGER.

 

Hun er færdiguddannet og eksamineret som systemisk fænomenologisk familieopstiller hos Bert og Sophie Hellinger og andre undervisere i Tyskland og er under løbende supervision hos Bert Hellinger i Tyskland.
En uddannelse, som strækker sig over mere end 4 år.

Under uddannelsen var hun tilknyttet universitetet i Bruxelles og modtog over 900 timers undervisning og supervision i systemisk familieopstilling.(læs evt. mere under www.Hellinger.com).

I dag  tilbyder Doris Elisabeth Fischer Familie - og Organisationsopstilling både til grupper og enkelpersoner og holder foredrag efter ønske .


Siden 2009 uddanner hun psykologer, behandler og andre interesserede i Familie- og Organisationsopstilling.  


Hun arbejder hovedsagelig i Danmark, men giver også kurser i Skotland og Tyskland. Doris er kontaktperson til det store Fællesskab Findhorn i Skotland, som man kan læse mere om på www.findhorn.org .


Doris er forkvinde i foreningen Betalmeddjurs - en forening der oplyser om komplementære valuta og arbejder på at få indført komplementære betalingsmiddel  på Djursland. læs mere under www.betalmeddjurs.dk  


Fra Oktober 2016 er hun tilknyttet Behandlerfælleskabet "Klinik Djurs" i Rønde på Djursland www.klinikdjurs.dk .