Mænd skaber kvinder og
                            kvinder skaber mænd


Kursus for alle slags Par i parforhold
19. / 20. Januar 2019
lørdag kl.  10.00 - 18.00
søndag kl.   9.30 - 17.00

i Livets Hus, Kalkværksvej 8, Rosmus, 8444 Balle
Pris: 2000.- per deltager

Er mænd i dag stærke nok forankret i  deres mandlighed for at skabe sanselige kvindelige kvinder? Og er kvinder i dag forankret nok i deres kvindelighed for at skabe mandlige mænd?

Eller er det hele bare en gammel forestilling at der skal være en polaritet imellem kønnene og at der er forskel mellem mand og kvinde?

For os ser det ud til, at der i dag er en forvirring omkring begge køn. Mange mænd har svært ved at identificere sig med deres forfædre, fædre og bedstefædre og deres måde at være mænd på. Der er et ønske om at være ligeværdig kønnene imellem.

Og mange kvinder tager afstand fra deres mødre og deres historie. De vil heller være selvstændige og handlekraftig end sanselig og hengiven.

Denne kamp mod kønnet og mod identifikation med kønnet afskærer os ofte fra vores kraft og vores rødder. Vi mister tilgangen til vores instinktive mørke kraftkilde.

I et parforhold føler vi os ofte såret eller afvist af den anden, uden altid at forstå hvad grunden er. Det kan være en lettelse at forstå hinandens historie. Ikke altid kun den personlige, men historien omkring mænd og kvinde i hinandens slægt og fortid. Når vi forstår, kan vi bedre rumme og støtte. Når vi føler os forstået kan vi bedre tage imod hjælp, omsorg og støtte. Det skaber et rum imellem os, som åbner for nærvær og seksualitet. Og  en healing kan finde sted.

Kan vi skabe ny tillid til hinanden og skabe hinanden som nye mænd og kvinder uden at miste sanseligheden, polariteten? Kan vi være mandlig og kvindelig, øm og kærlig, kraftfuld og blomstrende, sådan som vi har lyst til at være? Fordi gamle historier ikke længere holder os tilbage!

 

I weekenden vil vi gå med disse spørgsmål og bruge de værktøjer, som viser sig at være medskabende i de nye bevægelser, vi hver især er i.
Værktøjerne kan være:
- Tantriske øvelser, fysisk og meditativt, som forbinder seksualiteten med hjertet
  (Der skabes et trygt rum. Fysiske øvelser foregår med tøj på, ingen partnerbytte)
- opstillinger, for at se på gamle forviklinger, der holder os fast i gamle mønstre
- øvelser hentet af taoismen efter Mantak Chia

Jens Thordal-Christensen og Doris Elisabeth Fischer
Har dannet par siden 1985. Sammen er de forældre til tre voksne børn. I 1992 startede de deres tantriske praksis i Nørre Snede med Neel Fasting som lærer, og fik undervisning i Tantra i mere end 13 år i Vækstcenterets regi.

Jens er certificeret Tantralærer hos Mantak Chia og har i de senere år praktiseret de dybere aspekter af indre Tantra. Modtaget undervisning af Jes Bertelsen de sidste 15 år. Jens er uddannet lærer, arbejder som kunstner og som akupunktør med traditionel kinesisk medicin.
Født i Danmark i 1965.
Doris er systemisk Familieopstiller, uddannet hos Bert Hellinger. Hun har arbejdet med Familieopstilling i mere end 17 år og uddanner i faget. Hun er forfatter til bogen ”Ordblindhed et særligt talent”, ”Forviklinger” og ”Unravel Entanglements with Love”, to bøger om Familieopstilling, og har oversæt Bert Hellingers bog ”Hellinger sciencia” til dansk. Doris er socialpædagog og har en bred terapeutisk baggrund bag sig (indenfor kropsterapi og familieterapi).
Født i Lindau, Sydtyskland i 1962. Bosæt i Danmark siden 1986.

Begge undervisere modtager supervision fra Vækstcentret.

Tilmelding og evt. spørgsmål:
kunst@jens-thordal.dk,  tlf.  20 44 88 72
doris@familieopstiller.dk,  tlf. 24 64 92 04

du kan læse mere om os på begge vores hjemmesider.
www. jens-thordal.dk, www.familieopstiller.dk

 

 

 

 

IMG_2223.JPG